Met Focus kun je rekenen op de inzet van een enthousiast team. Je hebt persoonlijk contact met de vormgever die verantwoordelijk is voor je boek.

Wij geloven in korte lijnen en persoonlijke begeleiding. Je hebt een intakegesprek met mensen die verstand hebben van boeken uitgeven en vormgeven, en tijdens het hele proces houden we contact zodat je steeds op de hoogte bent van de voortgang.

Omdat we veel ervaring hebben met het vormgeven van boeken weten we hoe belangrijk een boek is voor jou als auteur. Daarom proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met jouw wensen. We staan altijd open voor jouw suggesties en je vragen.

Ons Team

Debbie

Vormgever

Debbie heeft jarenlange ervaring met het vormgeven en opmaken van boeken. Ze is creatief en ontwerpt aantrekkelijke en opvallende covers. Met evenveel plezier en inzet werkt ze urenlang geconcentreerd aan het opmaken van het binnenwerk van een boek.

Jessica

Vormgever

Jessica is een all-round vormgever met veel ervaring die auteurs (en ons) steeds weer verrast met originele covers. Ze is ook onze favoriete vormgever als er een ontwerp voor een geïllustreerd boek of als er aantrekkelijke infographics of illustraties nodig zijn.

Geerhard

Coördinator

Geerhard zorgt voor de coördinatie en de planning van alle werkzaamheden. Dankzij zijn ervaring als auteur en uitgever is hij ook het aanspreekpunt voor iedereen die vragen heeft over het schrijven en uitgeven van boeken.

Team

Onze collega's

Achter de schermen zorgen Monique, Susan en Isabel voor alle ondersteunende werkzaamheden. Als u hulp nodig hebt bij de redactie, publicatie of promotie van uw boek zijn zij degenen die in actie komen. 

Handige tips ontvangen over het schrijven en vormgeven van je boek?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0418-769 024 | Ruiterstraat 10, 5301 ED Zaltbommel
Copyright © 2023 Focus Boekontwerp. Alle rechten voorbehouden.