Vormgevers om op te vertrouwen

Als je als uitgever samenwerkt met de vormgevers van Focus krijg je niet alleen mooie boeken. Je mag ook rekenen op een team dat actief meedenkt en rekening houdt met de wensen van alle betrokkenen, van auteurs tot redacteuren.

Blader ook eens door ons portfolio om een indruk te krijgen van onze ontwerpen. Vragen? We vertellen je graag meer over onze aanpak en onze diensten. 

Wat wij voor jullie kunnen betekenen

De boekenexperts

Onze vormgevers hebben jarenlange ervaring met het vormgeven en opmaken van boeken. De beeldtaal van boeken ontwikkelt zich continu. Door samen te werken met Focus ben je verzekerd van een eigentijdse en originele uitstraling.

Afspraak is afspraak

Als we afspraken maken, kun je erop rekenen dat je het benodigde materiaal op de afgesproken dag ontvangt. Bij grotere projecten kun je de voortgang zelfs volgen door in te loggen in onze projectplanning.

Goed geautomatiseerd

Onze vormgevers werken met de nieuwste Adobe-software en beheersen alle relevante programma's. We hebben daarbij veel templates en GREP's ontwikkeld die veel tijd en geld besparen.

Groot netwerk

Extra hulp nodig? Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over een groot netwerk van illustratoren, fotografen, correctoren, redacteuren en automatiseerders. We brengen je graag met hen in contact.

Handige tips ontvangen over het schrijven en vormgeven van je boek?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0418-769 024 | Ruiterstraat 10, 5301 ED Zaltbommel
Copyright © 2023 Focus Boekontwerp. Alle rechten voorbehouden.