Kies voor de specialisten

Wij ontwerpen boeken, en alleen maar boeken. 

Kies voor de specialisten

Wij ontwerpen boeken, en alleen maar boeken. 

Onze diensten

Covers

Na een gesprek over het manuscript en de wensen ontwerpen we conceptcovers die we je ter beoordeling sturen. Daarna gaan we met je overleggen over deze concepten. Zit er een cover tussen die we kunnen uitwerken, of gaan we terug naar de tekentafel? Zodra de definitieve cover is gekozen, maken we verschillende 2D- en 3D-afbeeldingen die je kunt gebruiken voor promotie, bijvoorbeeld op sociale media.

Binnenwerk

Na overleg over de wensen voor de vormgeving van het binnenwerk ontwerpen we een proefhoofdstuk zodat je kunt beoordelen of we de juiste keuzes hebben gemaakt. Zodra je tevreden bent, gaan we verder met de opmaak van het boek. Of het nou een tekstboek wordt of een geïllustreerd boek, in alle gevallen proberen we een boek te ontwerpen dat er aantrekkelijk uitziet en prettig leest.

Drukwerk

We werken samen met drukkerijen in binnen- en buitenland en zorgen ervoor dat je boek wordt gedrukt in elke gewenste vorm en oplage. We overleggen over alle mogelijkheden (wordt het een paperback of een hardcover, kiest je voor romandrukpapier of hvo?) en zorgen ervoor dat alle boeken op tijd op de juiste adressen worden afgeleverd.

Promotiemateriaal

We kunnen ook zorgen voor het opmaken van een e-book voor lezers die de voorkeur geven aan lezen op een tablet of e-reader. Daarnaast kunnen we allerlei promotiemateriaal voor je boek ontwerpen, zoals bladwijzers, afbeeldingen voor sociale media, brochures en kaarten. Omdat we onderdeel uitmaken van een uitgeverij kunnen we er zelfs voor zorgen dat je boek wordt gepubliceerd en beschikbaar komt via alle (online) boekhandels.

Debbie

"Alles begint met een lege pagina.

Vervolgens is alles mogelijk."

Vormgever

De voordelen van Focus

Persoonlijk

Je kunt rekenen op persoonlijke aandacht van vormgevers die altijd bereikbaar zijn voor vragen. We weten als geen ander hoe belangrijk jouw boek voor je is.

Specialisatie

We hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen van romans en non-fictieboeken. We doen niets anders.

Inzet

Wij zijn pas tevreden als jij het bent. We gaan door tot het boek helemaal voldoet aan jouw wensen.

Planning

We houden ons aan onze afspraken. Jij kunt de planning van jouw project zelfs online volgen.

Handige tips ontvangen over het schrijven en vormgeven van je boek?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0418-769 024 | Ruiterstraat 10, 5301 ED Zaltbommel
Copyright © 2024 Focus Boekontwerp. Alle rechten voorbehouden.