Leg je oor te luister

Leg je oor te luister

Kom jij er ook wel eens aan het eind van je werkdag achter dat je praktisch geen stap gezet hebt? Alleen het loopje naar het toilet en die twee keer naar de keuken om een kop thee te zetten, that’s it. Ja, er wordt in deze tijden van thuiswerken flink zitvlees gekweekt. En zoals je weet is zitten het nieuwe roken, dus hup: in de benen! En waarom dan niet het nuttige met het aangename combineren door tijdens je ‘frisseneusrondje’ een podcast te beluisteren?

 

Sinds de eerste lockdown is het luisteren van podcasts immens populair geworden. Ook wij hebben een eigen podcastserie: Goed bezig. Een podcast met originele denkers en eigenwijze schrijvers, over wat er goed gaat en wat er beter kan. Uitgever Geerhard Bolte interviewt steeds een van de auteurs die bij Uitgeverij Haystack een boek heeft uitgegeven. Dit zijn stuk voor stuk experts in hun vakgebied. 

 

In de podcast worden actuele thema’s besproken zoals ‘thuiswerken & leidinggeven op afstand’, ‘het belang van sociale media voor bedrijven’ en ‘waarom reclame werkt’. Zo wordt je wandeling niet alleen gezond maar ook leerzaam!

 

Je kunt deze podcasts gratis beluisteren op SoundcloudSpotify en Apple podcasts

 

Heb je een boek geschreven? Wil je de cover van je boek laten vormgeven en het binnenwerk laten opmaken? Dan ben je bij Focus Boekontwerp aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op.

 

Meer lezen? Check onze blogs op focusboekontwerp.nl/blog

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0418-769 024 | Ruiterstraat 10, 5301 ED Zaltbommel
Copyright © 2023 Focus Boekontwerp. Alle rechten voorbehouden.